Over ons

Van Ast is een gepassioneerd familiebedrijf met zijn wortels in het rustieke Brouwershaven aan de Grevelingen, het grootste zoutwater-natuurgebied van Europa. Al meer dan 40 jaar vertrouwen eigenaren hun jacht aan ons toe. Voor service, onderhoud en berging.


In 2001 namen de gebroeders Hans en Jos van Ast het bedrijf over. Sindsdien combineren ze traditionele waarden met de modernste technologie. Het respect voor uw jacht is hun tweede natuur. Met behulp van de modernste techniek verlenen zij de allerbeste zorg.


De handling is uiterst professioneel, het equipment is altijd nieuw en het bedrijf is spic en span. Alleen zo kunnen wij de service leveren zoals wij die wensen en zoals uw waardevolle jacht dat verdient.Gebr. Van Ast

Onze moderne hallen zijn stofvrij en voorzien van goede isolatie en beveiliging. Met een oppervlakte van ruim 10.000 m2 hebben wij voldoende ruimte om uw jacht netjes en professioneel te stallen.

Hans van Ast

Wij zijn een dynamisch bedrijf dat traditionele waarden combineert met moderne techniek. We werken nauw samen met andere maritieme bedrijven. U bent verzekerd van goed vakmanschap en eerlijke, professionele service. Van Ast is niet voor niks al 40 jaar een begrip in de regio.

Jos van Ast


jacht-winterberging

VAN AST

locatie

jacht-winterberging VAN AST

Noorddijk 2
4318 CA, Brouwershaven

Nederland

contactinformatie

jacht-winterberging VAN AST

Oudeschouwsedijk 6
4318 TK, Brouwershaven

Nederland

Telefoon:  +31 (0) 111 691 870

Mobiel:  +31 (0)6 21 20 69 79