Services

ONDERWATERSCHIP REINIGEN

Een goed onderhouden onderwaterschip zorgt ervoor dat uw jacht beter vaart en er fraaier uitziet. Kortom, dat u er nog meer plezier van heeft.


Van Ast reinigt uw onderwaterschip op professionele wijze. Op onze afspuitplaats met dampdichte vloer spuiten we eerst het onderwaterschip en de romp zorgvuldig af met warm water en soppen de romp vervolgens met zeep.


Het afvalwater wordt op professionele wijze afgevoerd en gezuiverd, zodat de belasting voor het milieu tot een minimum wordt beperkt.


Uw jacht is weer klaar voor de vaart.

COSMETISCH ONDERHOUD

Uw jacht verdient natuurlijk het allerbeste onderhoud. Maar het oog wil ook wat. Door het cosmetisch onderhoud van Van Ast blijft uw jacht er stralend uitzien. Dat is echt genieten.


Tijdens het cosmetisch onderhoud waxen en polijsten wij de zichtbare onderdelen van uw jacht: romp, opbouw, roestvrijstalen onderdelen, mast en giek.


Wij weten zeker dat u een glimlach niet kunt onderdrukken als u ziet hoe uw jacht u tegemoet straalt.


INTERN TRANSPORT

Wij vervoeren de jachten van onze klanten van de wal naar ons eigen terrein. Bijvoorbeeld voor winter- of zomerberging, voor cosmetisch onderhoud of een antifouling-behandeling. Dit noemen wij intern transport.


Wij zetten uw jacht met de grootste zorg in een bootstoel en brengen hem aan wal. Vervolgens zetten wij hem op een transporttrailer en brengen hem naar onze afspuitplaats. Uw jacht is klaar voor zijn behandeling, of gereed voor de winter.

ANTIFOULING

Op ieder schip ontstaat aangroei, dit is een natuurlijk proces. Maar aangroei kan op termijn de romp aantasten. Bovendien heeft het invloed op de vaareigenschappen van uw jacht. Er is dus alle reden om uw jacht een antifouling-behandeling te gunnen.


Ter voorbereiding op de behandeling brengen wij uw jacht eerst aan wal. Tijdens de behandeling brengen we vervolgens een aangroeiwerende laag aan en controleren het onderwater verfsysteem.


U kunt weer een seizoen probleemloos varen.


ZOMERSERVICE

Gun uw jacht een 'pit stop', een snelle en efficiënte behandeling tussendoor.  U stapt van boord en na enige tijd is uw jacht weer helemaal van top tot teen in orde.

 

Tijdens onze zomerservice spuiten wij uw jacht af, poetsen het en brengen antifouling aan.

 

U kunt snel weer het water op en volop van uw vrijheid genieten.


AF- EN OPMASTEN

Heeft u een zeiljacht? Dan staan wij u graag bij met af- en opmasten.


Wij strijken uw mast met behulp van onze eigen mastkraan. De mast blijft keurig op steunen op uw jacht liggen. Veilig en zonder beschadigingen.


Wij maken ook bij het opmasten gebruik van onze kraan. Wij verrichten bovendien alle handelingen die nodig zijn om uw mast veilig overeind te zetten.


Het enige dat u nu nog rest is de zeilen hijsen en van uw tocht te genieten.

WITTE DIESEL

U kunt bij Van Ast terecht voor witte diesel.


WEL WIJZEN WIJ U EROP DAT DE OPENINGSTIJDEN VAN ONZE POMP BEPERKT ZIJN.


Onze openingstijden zijn:

Iedere dag van de week van 9.00u tot 12.00u.


BEL VOOR DIESEL 06 55946995


LADEN EN LOSSEN

Buitenlands bezoek is van harte welkom bij Van Ast. Bijvoorbeeld om het jacht van een buitenlandse eigenaar naar de Grevelingen te brengen.


Medewerkers van internationale transporten kunnen bij Van Ast rustig en goed werken. Ze vinden bij ons alle faciliteiten die ze nodig hebben om hun werkzaamheden aan het jacht te verrichten en het helemaal vaarklaar te maken.

ONDERHOUD

U bent van harte welkom om in onze berging onderhoud aan een jacht te komen plegen. U heeft hiervoor wel onze toestemming nodig, zodat het duidelijk is hoe de verantwoordelijkheden voor de staat van het jacht liggen.


Wilt u onderhoud komen plegen? Neem dan contact met ons op.


jacht-winterberging

VAN AST

locatie

jacht-winterberging VAN AST

Noorddijk 2
4318 CA, Brouwershaven

Nederland

contactinformatie

jacht-winterberging VAN AST

Oudeschouwsedijk 6
4318 TK, Brouwershaven

Nederland

Telefoon:  +31 (0) 111 691 870

Mobiel:  +31 (0)6 21 20 69 79